Entertainment

Volvo Maskin og Lilleseth Kjetting undertegnet landsdekkende samarbeidsavtale • Byggeindustrien

– Bakgrunnen var først og fremst at vi i dag ikke fullt ut utnytter vårt retailer markedspotensiale på kjetting på tross av at vi er markedsledende på hjulgående anleggsmaskiner i Norge. Vi har også manglet en helhetlig strategi mellom Volvo Maskin og Volvo Maskin Service som har resultert i at vi har tilbudt forskjellige produkter avhengig av distrikt. Målet vårt er å bli bransjens ledende på anleggskjetting og den foretrukne partneren for våre kunder og henvende seg til ved kjøp av kjettinger. Vi har også som mål at vi skal være nummer en på sikkerhet. Dermed er dette også et viktig strategisk produkt i forhold dette, heter det i en pressemelding.

Etter evaluering og diskusjoner ble Lilleseth Kjetting vurdert til å være den leverandøren som totalt sett kunne tilby det beste konseptet.

– Lilleseth Kjetting er ikke et nytt bekjentskap for Volvo Maskin. Vi har vært forhandler for Lilleseth Kjetting siden 1983. I tillegg har Volvo Maskin og Lilleseth Kjetting utviklet flere produkter sammen. Blant annet den velkjente tvillingkjettingen vi selger til våre hjulgravere i dag, heter der videre i meldingen.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.