Business

Tesla vurderer bestillings-stopp – ITavisen


Tesla klarer ikke å levere biler i et normalt tempo grunnet stor etterspørsel kombinert med komponent-mangel.

Vurderer på stoppe ordre-mulighet

Etterspørselen er så stor at Musk omtaler den som “latterlig.” Nå vurderer Tesla-sjefen å trekke i brekket og rett og slett stoppe muligheten for nye ordre.

Vi kommer sannsynligvis til å begrense eller naked slutte å ta imot bestillinger utover en viss tidsperiode fordi noen av leveringene er over ett år unna.

Elon Musk

Norge venter på nye modeller

Tesla tar som kjent imot reservasjoner (med 1000 kroner depositum) på Model X og S, males de har ingen priser eller lanseringstidspunkt – dette i påvente at de nye modellene kommer til Norge.

“Priser og alternativer vil bli ferdigstilt etter hvert som levering nærmer seg. Du vil få beskjed om å fullføre bestillingen din når endelige priser og alternativer er publisert. Inntil da vil bestillingen bli ansett som en forhåndsbestilling som du kan avbestille med full refusjon,” melder Tesla i sin norske nettbutikk om Model X og S.

Den billigste Model 3-modellen kan ikke leveres før neste år

Når vi tar en titt på Model Y kan Long Range- og Performance-modellene leveres mellom august og oktober i år – det er ingen brukte modeller av denne å finne i Teslas nettbutikk.

Model 3 står det enda verre til med: den rimeligste bakhjulsdrift-modellen kan ikke leveres før januar til mars 2023, og står dermed i fare for å rammes av Musks plan. Det samme gjelder Long Range, mens Performance kan leveres i september til november i år.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.