Sports

Stokkaløpet i Stavanger i praktfullt vårvær – KONDIS

Endelig kunne Stokkaløpet igjen arrangeres, etter 2 år med avlysninger på grunn av korona. Og løperne kunne ikke få bedre forhold med sol fra skyfri himmel, praktisk talt vindstille og passe temperatur.  Litt kjølig riktignok for de som startet først, males det ble etter hvert ca 10 grader i skyggen.

Løypa går på flotte grusveier rundt det retailer og lille Stokkavannet, kun ca 300 m på asfalt pr runde.  Hver runde er kontrollmålt til en kvart maraton (10,55 km), er småkupert med ca 80 høydemeter.  Distansene var Maraton (4 runder), Trekvartmaraton (3 runder, Halvmaraton (2 runder) og Kvartmaraton (1 runde).

Totalt var det 55 som fullførte.  Og i mål skinte løperne i kapp med sola: – En aldeles nydelig løype og en flott opplevelse selv om løypa er nokså tung.  Så er da dette heller ingen perseløype.

CITYTRAIL STOKKALØPET

Alle resultater Stokkaløpet

Resultater:

CITYTRAIL STOKKALØPET 4/4 MARATHON – 42.195 KM

Kvinner:










Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 21 RØNNAUG SKILLE TEAM SKILLE 03:37:45 +00:23:07
2 29 GRO ANITA IMSLAND TEAM IMSLAND 03:50:21 +00:35:43
3 22 LIV B. JEGTEBERG LYSTAD SPORTSKLUBBEN VIDAR 04:19:05 +01:04:28
4 13 ISABEL AARNES ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 04:23:51 +01:09:13
5 9 LISE LITHUN GJESDAL IL 04:35:16 +01:20:38

_N9A4342.jpgRønnaug Skille og Gro Anita Imsland ble nummer 1 og 2 på maraton.

 

_N9A4255.jpgTorodd Nilsen og Halvor Been ble nummer 2 og 1 på maratondistansen.

Menn:
















Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 28 HALVOR BEEN RYGGE IL 03:14:37 +00:00:00
2 16 TORODD NILSEN   03:20:50 +00:06:12
3 5 ROBERT MIKULSKI TRUCHTACZ.PL 03:32:16 +00:17:39
4 3 BJØRN ENDRE OFTEDAL GUBBETRIMMEN 03:36:22 +00:21:45
5 19 PETTER LØNNING   03:45:40 +00:31:03
6 8 PAUL JOHAN UNDHEIM ARKEOPLAN 03:50:29 +00:35:52
7 26 MARIUSZ SCHWEDA   04:10:04 +00:55:26
8 24 JAN ERIK SUNDSTRØM NONE 04:26:10 +01:11:33
9 27 ODD GUNNAR TVEIT BIRKENES IL 04:46:33 +01:31:56
10 20 ODDBJØRN WETTELAND SANDNES IL 05:15:03 +02:00:26
11 25 ARNE OLAV LØVIK ACHILLES NORWAY 06:27:33 +03:12:56

 

_N9A4296.jpgRobert Mikulski tok tredjeplassen på maraton.

_N9A4265.jpgPetter Lønning.

_N9A4268.jpg

Paul Johan Undheim.

CITYTRAIL STOKKALØPET 3/4 MARATHON – 31.646 KM

Kvinner:






Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 44 MONJA HARESTAD HAVØRN FRIIDRETT 02:52:50 +00:17:44

Menn:






Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 45 PA AAS VADMYRA ELEKTRO 02:35:06 +00:00:00

 

CITYTRAIL STOKKALØPET 1/2 MARATHON – 21.097 KM

Kvinner:







Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 99 BOJANA JOVANOVIC KAUNISMÄKI 02:00:24 +00:33:31
2 95 ALICJA SWIERKOT   02:24:22 +00:57:30

Menn:



















Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 87 SVEIN VATSVÅG NIELSEN   01:26:53 +00:00:00
2 88 KRISTOFFER HOVLAND   01:31:58 +00:05:05
3 90 TORE HANSEN   01:37:26 +00:10:33
4 98 BJARNE HVIDING B-GJENGEN 01:43:27 +00:16:35
5 96 ALEXANDER ESCALONA   01:45:18 +00:18:26
6 91 ULRIK SVINDLAND KVINESDAL IL 01:49:15 +00:22:22
7 92 ALEX VISTE   01:51:11 +00:24:19
8 64 GUNNAR MAGNUS EIDSVÅG UNIVERSITETET I STAVANGER 01:52:16 +00:25:23
9 69 TOR INGE POLDEN NOTAR 01:52:53 +00:26:00
10 93 SONDRE AAMODT NOTAR 01:53:48 +00:26:56
11 67 ANDERS KLØVNING NOTAR 01:54:17 +00:27:24
12 50 SIGBJØRN AASHEIM JOHANSEN QUORUM SOFTWARE 01:55:13 +00:28:20
13 70 ANDREAS EGHOLM   02:05:06 +00:38:13
14 63 LARS TORJUS ØYE   02:29:35 +01:02:43

CITYTRAIL STOKKALØPET 1/4 MARATHON – 10.548 KM

Kvinner:
















Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 108 AUD JORUNN ÅDNANES   00:53:12 +00:08:08
2 136 ASTRID HASLERUD EGGUM GTI FRIIDRETTSKLUBB 00:55:46 +00:10:41
3 139 AUDNY MOLNES UIS-BIL 00:57:40 +00:12:35
4 138 ANNA BRZYSKA   01:01:31 +00:16:26
5 125 HANAN GHANNAM   01:05:06 +00:20:02
6 100 INGUNN W. JOLMA   01:05:42 +00:20:37
7 113 KATHINKA SKOTT HANSEN   01:08:36 +00:23:31
8 137 IDA KINDEN JONASSEN   01:16:50 +00:31:46
9 132 LINE VIKAN   01:21:56 +00:36:51
10 135 TURID VEGGELAND SUS B.I.L. 01:38:01 +00:52:56
11 134 REBECCA HAGA   02:15:31 +01:30:26

 

_N9A4357.jpg

Audny Molnes 

Menn:















Plass Startnr. Navn Klubb Tid Etter
1 121 EIRIK ROSSELAND   00:45:05 +00:00:00
2 122 ANDERS MYRHA-NORDIN LYSEFJORDEN SPORTSKLUBB 00:51:00 +00:05:55
3 131 ØYVIND BJAANES   00:56:02 +00:10:58
4 129 TROND INGVE VIGRE   00:56:45 +00:11:40
5 133 DANIEL MORK   00:58:03 +00:12:58
6 124 MAHER MARDENE   01:00:31 +00:15:26
7 128 KENNETH FÆRØY   01:01:10 +00:16:06
8 127 PER JARLE MARSLI   01:03:46 +00:18:42
9 126 STEN LARSEN   01:03:47 +00:18:43
10 115 REIDAR BJAANES   01:16:44 +00:31:39

_N9A4335.jpg

Eirik Rosseland vant kvartmaraton (10,55 km), nr 1 med tiden 45,05.

_N9A4346.jpgØyvind Bjaanes.

_N9A4353.jpgTrond Ingve Vigre.

_N9A4311.jpg

Liv Jegteberg Lystad fullførte det sin maraton nr. 279 med en tredjeplass.

_N9A4309.jpg

Jan Erik Sundstrøm.

_N9A4324.jpg

Isabel Aarnes.

_N9A4331.jpg

Petter Lønning hadde godt følge i innspurten på maraton.

_N9A4326.jpg

Lise Lithun fullførte sin maraton nr 244.

_N9A4317.jpg

Anders Myhra Nordin

_N9A4292.jpg

Mariusz Schweda.

_N9A4279.jpg

Odd Gunnar Tveit fullfører sin maraton nr 272

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har retailer deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:

Vårt kontonummer er: 1503.35.18541

Vipps: 125957

 



Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.