Sports

Skytedrama mellom to gjenger med unge menn midt på Grønland

Det ble skutt både fra en bil og en gjeng med unge menn, midt i Oslo sentrum natt. En finlandshette, tomhylster og en kniv lå igjen etter det voldsomme skytedramaet.

Det skal ha blitt skutt både fra en forbipasserende bil, og fra en gjeng med unge gutter som gikk

Det ble skutt fra en liten, mørk bil som kom kjørende. Det ble også skutt fra en gjeng med unge menn som gikk til fots, midt på Grønland.

Bilen forsvant, og gjengen med unge menn løp til alle kanter. Tilbake lå en finlandshette, en kniv og tomhylster fra ammunisjon.

Det som kan se ut som et gjengoppgjør, skjedde midt på Grønland torg, rundt klokken 02 i natt. Politiet vet ikke om noen ble skadet, males en rekke personer ble vitner til det voldsomme skytedramaet.

– Det kan se ut som om bilen kom kjørende fra Grønlandsleiret og møtte en gruppering med unge menn som kom gående på Grønland Torg. Det ble avfyrt skudd fra begge maintain. Bilen kjører fra stedet, personene løper fra stedet. Vi har ikke kommet i kontakt med noen av dem, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Området ble sperret av, tilskuere ble bedt om å trekke tilbake og ansatte i butikker i området måtte bli værende inne i butikkene, forteller et vitne som Aftenposten har snakket med.

– Vet dere om noen ble skadet?

– Det er ikke grunn til å tro at noen er alvorlig skadet, sier Gulbrandsen.

– Har dere funnet noe på åstedet?

– Vi har funnet kniv og tomhylster som støtter vitneforklaringene om at det ble skutt. Vi har også funnet en finlandshette som kan være brukt av dem.

– Er det noe som tyder på at den ble brukt av noen av de involverte?

– Den er funnet i området, og vi ser det som et interessant funn.

– Vi har mange vitner og har samlet inn veldig mye opplysninger som vil bli gått gjennom.

– Tror dere dette kan ha vært et gjengoppgjør?

– Vi kjenner ikke de bakenforliggende hendelsene. Men vi har vitneopplysninger om to grupperinger med unge menn, en i bil, en til fots.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close