Sports

Skøyteløperen Håvard Lorentzen bruker sesongpausen til å forberede seg til Bergen City Marathon – KONDIS

Allerede medlem:

Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt postnummer som passord til å logge inn.

Alternativt kan du bruke ditt registrerte telefonnummer som passord (må eventuelt legges inn på min aspect). Hvis du er medlem og likevel ikke får logget inn kan du sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis

Vi har tre ulike innmeldingstilbud:

  1. Meld deg inn i dag og bli medlem fra nå og ut 1. halvår 2022. Du får 3 nummer av Kondis for 200,- kroner, og samtidig utnyttet alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016.

     
  2. Meld deg inn i dag og bli medlem fra nå og ut 2022. Dette koster kun 440 kroner og du mottar 8 utgivelser av Kondis. Du får også tilgang til alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016.

     
  3. Eller du kan tegne medlemskap ut 2023 og få et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner som velkomstgave. Merk at gavekortet ikke kan brukes i deres nettbutikk. Du må oppsøke en fysisk butikk for å få brukt det. Innmeldingsprisen på dette tilbudet er 2100 kroner. Du mottar 17 nummer av Kondis, og kan utnytte alle våre medlemsfordeler i over to år. Som medlem i Kondis får du 15 % rabatt på alt du handler hos Löplabbet. Du kan derfor deal with varer for 1764 kroner for gavekortet. Nettoprisen for medlemskap ut 2023 blir da kun 336 kroner. Dette tilbudet med gavekort fra Löplabbet gjelder kun for nye medlemmer og utmeldte medlemmer som ikke har vært medlem de to siste årene. Gavekortene sendes i posten i begynnelsen av påfølgende måned etter at betalingen for medlemskapet er registrert hos oss. 

     

KJEMPETILBUD kan kun benyttes ved innmelding i Kondis!

Kjøp vår spreke tekniske T-skjorte med påtrykket «Treningsglede i hvert fraspark» på ryggen for kun 149 kroner inkludert porto og ekspedisjonsgebyr. Du sparer 100 kroner! 

Trykk HER for å se medlemsfordelene

I kvitteringen du får i e-post etter innmelding finner du «brukernavn» og “passord” som du ved første gangs besøk kan legge inn i stedet for medlemsnummer og postnummer. Dermed kan du lese denne saken omgående. 

Til din orientering:

– Vi trenger din adresse for å kunne sende deg bladet og faktura for medlemskapet.

– Din fødselsdato- og året du ble født bruker vi til å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister.

– Ditt telefonnummer og din e-post vil vi kun bruke i unntakstilfeller for å gi deg viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.

– Hvis du melder deg ut, vil du kunne bli kontaktet av oss med tilbud de neste tre årene. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke ønsker en slik kontakt.

– Kondis tar personvernet på alvor og er opptatt av å beskytte personopplysningene til de vi er i kontakt med på greatest mulig måte. Du kan lese hele vår personvernerklæring her.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.