Business

Schibsted kjøper Danmarks største formidler av håndverkstjenester


Saken oppdateres. 

Schibsted eier i dag formidlingstjenesten Mittanbud i Norge og Servicefinder i Sverige. Nå utvider Schibsted til Danmark med oppkjøpet av 3byggetilbud.dk.

Ifølge en pressemelding fra Schibsted er 3byggetilbud.dk Danmarks største tjenesteplattform. 

– 3byggetilbud.dk er en utrolig spennende og strong plattform. De har lang erfaring med å formidle oppussingsprosjekter fra forbrukere til håndverkere, og har en strong posisjon i Danmark. Jeg opplever dette som en perfekt match for Schibsted, og ser frem mot å fortsette reisen sammen med den dyktige gjengen i København og Århus, sier Håvard Bungum, administrerende direktør i Schibsted Norge SMB, som også eier Mittanbud.

Ifølge meldingen formildet 3byggetilbud.dk i fjor i overkant av 70 000 prosjekter til danske håndverkere. Bungum mener dette tallet vil øke i årene som kommer. Han har også ambisjoner om at oppkjøpet vil slå positivt ut for Mittanbud.

– Vi skal bruke erfaringen vår fra Mittanbud for å videreutvikle 3byggetilbud, og spesielt på det tekniske og bruk av information har vi mye å bidra med. Men jeg har også retailer forventninger til at vi kan lære mye av hvordan 3byggetilbud arbeider, og at det vil bidra til at Mittanbud blir en enda bedre tjeneste for norske håndverkere og forbrukere som skal pusse opp, sier han. 

Bungum sier at deres viktigste oppgave i Danmark blir å videreføre det gode arbeidet som gjøres i dag.

– Vi skal bidra til at håndverkerne som er tilknyttet 3byggetilbud vinner flere prosjekter, og at produktet blir bedre og mer attraktivt, sier han.

Grunnleggeren av 3byggetilbud.dk, Martin Borgstrøm, er svært fornøyd med å ha solgt tjenesten han grunnla i 2000 til Schibsted.

– Vi er selvfølgelig utrolig stolte og glade for at vi skal fortsette reisen sammen med Schibsted. Hos 3byggetilbud.dk har vi alltid gjort ting på vår egen måte. Vi var én av de første tjenestene av sitt slag i Europa, og jeg er stolt av at vi har kommet dit vi er i dag, sier Borgstrøm.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close