Sports

Nyhetsstudio: Siste nytt – Formel 1 fikk en ny attraksjon

Foto: Michael A. McCoy / AP / NTB

Foto: Jevgenij Maloletka / AP / NTB

Foto: Colombias presidentkontor / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Sverige har fått forsikringer fra USA

Sverige har fått forsikringer fra USA om at landet vil få støtte beneath tiden det tar å levere inn en eventuell Nato-søknad, forteller utenriksminister Ann Linde.

– Jeg kan naturligvis ikke gå i detalj, males jeg føler meg meget sikker på at vi nå har en amerikansk forsikring, sa Linde til svensk fjernsyn etter å ha møtt USAs utenriksminister Antony Blinken i Washington. Svenske myndigheter sa nylig at en Nato-søknad kan utløse reaksjoner fra Russland, som nettangrep og propagandakampanjer.

Flere evakuert fra Mariupol

I går ble 344 sivile evakuert fra Mariupol og områdene rundt, opplyser FN og ukrainske myndigheter.

– Nok en gang har vi klart å gi trygg ferdsel for sivile som var strandet i Mariupol og andre områder, skriver FNs Ukraina-koordinator Osnat Lubrani på Twitter. Evakueringen fra Mariupol, Manhusj, Berdjansk, Tokmak og Vasylivka er den andre som er fullført i regi av FN og Røde Kors og etter avtale med de krigførende partene.

Colombia utleverer narkobaron til USA

– Jeg ønsker å informere om at vi har utlevert Dairo Antonio Usuga, kjent som «Otoniel», den farligste narkosmugleren i verden, skriver Colombias president Ivan Duque på Twitter. En kolonne på fem skuddsikre kjøretøy førte Usuga fra et fengsel i Bogota til en militærflyplass, der han ble overlatt til amerikanske myndigheter og ført om bord i et fly.

Brann i boligkompleks på Nøtterøy

Ingen kom til skade da det brant i et boligkompleks på Nøtterøy i natt. Politiet fikk raskt gjort rede for alle beboerne, males meldte ved 3.40-tiden at bygget kom til å brenne ned, og at de ble jobbet med å skaffe husly til 16 personer.

Brudd i sokkelforhandlinger

Lønnsoppgjøret for norsk sokkel går til megling etter at det ble brudd i forhandlingene etter to dager, opplyser partene. Første nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi sier de ikke kunne akseptere kravene fra arbeidsgiversiden. Dermed ble forhandlingene med Norsk olje og gass avsluttet. Også Safe og Lederne forhandlet med Norsk olje og gass frem til bruddet.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close