Business

Netflix skylder på kundene: har mistet 200 000


Netflix mistet 200 000 kunder forrige kvartal og mener det er konto-deling som har skylden.

Netflix øker satsingen på eget innhold

Selskapet har en rekke ganger oppjustert prisen, og må samtidig belage seg på langt tøffere konkurranse etter lenge å ha vært ganske så alene – både Disney+ og HBO Max vil være tøffe konkurrenter fremover.

Ifølge WSJ har aksjene til strømme-produsenten falt med mer enn 40 prosentpoeng i år.

Netflix har 222 betalende kunder der 100 millioner kontoer blir delt til flere hjem. 30 millioner av de ikke-betalende kundene er i USA og Canada.

Selskapet har annonsert at kunder som deler kontoen sin med andre kan legge til en ekstra-konto for en lavere pris enn et komplett abonnement.

Etter at børsen stengte falt Netflix med over 25 prosentpoeng.

Dette meldte Netflix om problemet i mars i år:

“Vi har alltid gjort det enkelt for folk som bor sammen å dele Netflix-kontoen sin, med funksjoner som separate profiler og flere strømmer i standard- og premium-planene våre. Selv om disse har vært enormt populære, har de også skapt litt forvirring om når og hvordan Netflix kan deles. Som et resultat blir kontoer delt mellom husholdninger – noe som påvirker vår evne til å investere i flotte nye TV og filmer for medlemmene våre.”

I mars i fjor advarte selskapet om blokkering av konto-deling med meldingen “om du ikke bor med eieren av denne kontoen, må du opprette din egen konto for å fortsette å se”. Det ser canine ikke ut som at denne blokkeringen er rullet ut overalt.

I tillegg til mer nytt innhold utenfor USA, har selskapet annonsert to tomler opp for å gi bedre anbefalinger.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.