Entertainment

Minel kjøper Ainstall • Byggeindustrien

Ansgar Okay. Joten selger alle sine aksjer, mens daglig leder Petter Dahl selger seg ned fra en eiersits på 50 prosent til 15 prosent.

Ainstall AS har ti ansatte med hovedkontor og administrasjon på Jaren. De har hovedfokus mot servicemarkedet på Gran og de nærliggende kommunene. I tillegg har de en sterk tilstedeværelse i hyttemarkedet på Lygna.

– Overtagelsen av Ainstall er et ledd i Minel AS sin strategi om større nærvær i regionen og vekst innen elektromarkedet på Østlandet, heter det i en pressemelding.

– Vi er godt fornøyd med å kunne inkludere Ainstall som en del av Minel. Det er et veldrevet selskap som vil passe godt inn i Minel-konsernet. Med beliggenhet på Hadeland passer det geografisk også veldig godt, da dette er vårt første selskap i denne regionen, sier Atle Jensen, administrerende direktør i Minel, i meldingen.

Petter Dahl fortsetter som daglig leder i selskapet.

– Det blir spennende å bli en del av Minel-konsernet. Jeg tror måten Minel er organisert, med lokal forankring og desentralisert drift passer oss godt. Det vil bidra til at Ainstall kan fortsette å utvikle seg som den lokale elektrikeren på Hadeland, sier daglig leder, Petter Dahl.

Ansgar Okay. Joten flytter i løpet av sommeren til Vinstra, og begynner da som installatør i Minel Gudbrandsdal.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.