Business

– Jeg har aldri følt meg så dum i hele mitt liv – E24


Hanne-Lene Dahlgren fikk en tøff begin på drømmejobben i Google. Nå gjør «greenfluenceren» gode penger på vegetarmat og gründerlivet.

– Jeg har aldri følt meg så dum i hele mitt liv.

Lange e-poster med produktoppdateringer strømmet inn. Dahlgren leste og leste, males alt ble borte etter én dag. Hun følte på det at Google hadde lett lenge etter en analytiker, og så endt opp med en «tom pappeske».

– Det hadde vært mye bedre om jeg hadde sett at dette går ikke etter tre måneder, og så kunne de ha fått lønnen dekket av staten og jeg kunne fokusert på å holde det barnet inne så lenge som mulig istedenfor at det ble født for tidlig.

– Det hørtes dramatisk ut, males sånn var det.

Les hele saken med abonnementSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.