Politics

Ingvill Rimstad i podkast: – Vi vil ikke komme med pekefingeren og være «Tante Sofie»

Ingvill Rimstad har funnet en løsning som gjør at du både kan shoppe klær og spare miljøet på samme tid. Møt gründeren av Skapet Kristiansand i podkasten Det ho sa!

KRISTIANSAND: – Vi vil prøve å hjelpe folk til å ta riktige valg, ikke komme med pekefingeren og være «tante Sofie», sier Ingvill Rimstad, som nylig var gjest i Fædrelandsvennens podkast Det ho sa!

I ett år har Rimstad drevet en helt spesiell klesbutikk i Kristiansand, der medlemmene kan bytte inn egne og «shoppe» andres brukte klær. Hun ønsker å gi dem som er interessert i klær og mote et lite «dytt» i riktig retning av å bli mer miljøbevisst.

Dette kan du høre henne fortelle om i podkasten. Der snakker hun også om hvordan det var å endre retning i karrieren i voksen alder, om å satse på det hun tror på og om en helt spesiell «advarsel» som fikk henne til å tenke seg om en ekstra gang.

Hør episoden der du lytter til podkast, eller spill den av direkte under:

foto
– Året har vært veldig krevende, tøft, veldig gøy, givende – alle følelser på hele skalaen. Du vet aldri hva som skjer neste dag, neste måned, sier Ingvill Rimstad, gründer og gjest i podkasten Det ho sa!
Foto: Damares Stenbakk
foto
Ingvill Rimstad så på sin egen klesgarderobe, og fant ut at hun måtte gjøre noe selv for å få færre klær i omløp.
Foto: Damares Stenbakk

«Det ho sa!» er Fædrelandsvennens podkast om arbeidsliv og karriere. Her møter du gjester som deler personlige erfaringer, tips og triks. Noen av dem har stått i livets største kriser, mens andre forteller om fantastiske vendepunkt. Følg gjerne med på arbeidet med podkasten, og kom med dine innspill, på Facebook og Instagram.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.