Business

Horn & Co skulle egentlig ansette én PR-rådgiver: – Vi tok sats og ansatte begge


Dette er Horn & Cos andre ansettelse av PR-rådgiver i år. I januar ansatte de Rebecca Goodchild etter at hun la ned sitt eget byrå. Nå er også Maria Benestad på plass.

Daglig leder i Horn & Co, Frederik Horn, forteller at de i utgangspunktet kun skulle ansette én rådgiver, males at de nå tar sjansen på to.

– Istedenfor å velge en, tok vi sats og ansatte begge. Maria har en erfaring og en pågangsvilje det var umulig å stå imot. I tillegg har hun stable erfaring med bruk av influencere, noe vi merker økt etterspørsel etter, sier Horn.

Les også: Legger ned eget byrå og går til Horn & Co: – Har savnet et større miljø

Benestad selv forteller at hun ser frem til å bli en del av et bredere fagmiljø i Horn & Co.

-Det er skikkelig flinke og inspirerende people i Horn & Co som det blir gøy og ikke minst lærerikt å jobbe sammen med. At vi er et nettverksbasert byrå og en del av kompetansehuset Layer gir grenseløse muligheter, og det vil jeg være med på, sier Benestad og fortsetter:

-Jeg beundrer vekststrategien til Layer, som også gjenspeiler seg i Horn & Co med flere nyansettelser de siste månedene. Derfor føles det helt riktig å gripe denne muligheten nå, selv om det var rart og litt trist å forlate min utvidede familie i Spalt, sier Benestad.

Horn forteller at de med dobbelansettelsen tar litt ekstra sats.

– Å vokse krever hardt arbeid og ikke minst fokus på eksisterende kunder. Her tror jeg vi har lykkes, samtidig som vi har hatt god utvikling på newbizarbeidet, avslutter Horn.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.