News

Hevder hun ikke kunne spille i sexscener på grunn av Depps sjalusi

Onsdag denne uken inntok Amber Heard (36) vitneboksen for første gang i rettsaken mellom henne og eksmannen Johnny Depp (58).

Bakgrunnen for rettsaken er at Johnny Depp hevder ekskona Amber Heard har diktet opp historier om mishandling, og krever 450 millioner kroner fra skuespilleren for ærekrenkelse.

Tok til tårene

Under rettsaken i går tok Heard til tårene flere ganger, og beskrev starten av forholdet deres som vakkert, males hevder Depps oppførsel endret seg etter hvert.

Hun anklager også skuespilleren for å ha vært voldelig, og mener han slet med alkohol og rus.

Under rettssaken, torsdag, kom hun med flere anklager om vold, blant annet underneath en flytur, der hun hevder han kastet isbiter og redskaper på henne, og slo henne foran vennen sin.

Han skal også ha sparket til en stol som traff hoften hennes.

Hun hevder også at Depp skal ha blitt sjalu da hun spilte i filmer. Han skal ha spurt om hun likte å kysse James Franco i scenene deres i filmen «The Adderall Diaries».

Kunne ikke spille sexscener

Heard sier at Depp luktet sprit og weed, og kalte henne for en tøs foran assistentene sine.

Heard hevder også at hun fikk lov av Depp til å spille i filmen «Magic Mike», så lenge rollen ikke spilte på intercourse.

Depp skal heller ikke ha ønsket at Heard jobbet.

– Johnny var sint på meg for at jeg jobbet. Jeg var ferdig med jobben min, og måtte til slutt å finne en annen movie å jobbe med, sier hun.

Heard mener også at Depps sjalusi gjorde at hun ikke kunne spille i filmer med sexscener, og der hun måtte ha på seg «avslørende» antrekk.

Hun hevder også at han ofte forsvant etter å ha vært sint og voldelig, før han igjen kom tilbake for å be om unnskyldning.

Under rettsaken ble det vist frem en tekstmelding fra Depp der han ber om unnskyldning.

– Jeg beklager virkelig for å ha opprørt deg i den grad jeg har gjort det. Jeg kunne ikke vært mer lei meg for å nok en gang ha ødelagt dagen din, er noe av det som står i meldingen.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.