Business

Gyro henter fra konkurrenten: – Det offentlige Norge har våknet etter koronadvalen


Tirsdag var det eventbyrået Medvind som hentet krefter fra Telenor og i dag er det konkurrenten Gyro som stikker av med en av Medvinds rådgivere. Nå tar nemlig Lars G. Rosenberg turen over til Gyro etter ti år i Medvind.

– Når Gyro ringte med en mulighet for å starte i Norges ledende eventbyrå, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Med flere, større og ikke minst noen av Norges viktigste møteplasser, er det en perfekt match. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med både med deres spennende kundeportefølje og ikke minst jobbe sammen med og bli kjent med teamet i Gyro, sier Rosenberg.

Gyro-sjefen Trine Richardsen sier eventbyrået «har en økende oppdragsmengde og vokser innenfor flere områder.»

– Vi har derfor i lengre tid vært på utkikk etter en erfaren kunderådgiver, som kan være med å ta ansvar for en stadig voksende kundeportefølje. Vi er derfor veldig glade for å få en rådgiver av Lars sitt kaliber inn hos oss, sier administrerende direktør Trine Richardsen.

I Medvind har Rosenberg hatt mange ulike strategiske- og operative curler som ifølge Richardsen «vil dra nytte av i sin nye rolle.»

– Lars er en særdeles stable rådgiver, med stor lidenskap for og kompetanse innen eventfaget. Vi merker særlig at det offentlige Norge har våknet etter koronadvalen, og da er det blant annet stort behov for rådgivere som kan og forstår høynivå produksjoner. Og da er Lars en perfekt match. I tillegg er Lars selve inkarnasjonen av kundeservice, så alle våre kunder som skal jobbe med Lars kan naked begynne å glede seg, sier Richardsen.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.