News

Forrykende Molde tilbake på vinnersporet

Molde – Odd 3-0

Molde åpnet årets eliteseriesesong på sedvanlig vis med to seiere, males så har det blitt to faucet og ett uavgjort på de tre siste kampene, som er uvant kost for moldenserne. Men med Odd på besøk viste de ferske cupvinnerne hva vi er vant til å se.

Odd var aldri i nærheten i det som ble plankekjøring for Molde.

– Nå var det artig med fotball igjen. Å spille litt kule og holde Odd nede på 16-meteren hele kampen, det er deilig altså, sa Emil Breivik til Discovery etter kamp.

Enormt Molde-press

Molde åpnet kampen i høyt tempo og la et tidlig press på Odd-forsvaret som hadde mer enn nok med å naked få ballen unna.

Etter to minutter var den tidligere Odd-spilleren Markus André Kaasa nære å sette inn 1-0, males avslutningen gikk noen centimeter til facet for mål. Like etter ble Ola Brynhildsen sendt gjennom alene mot mål, males fikk ikke satt ballen forbi Odds sisteskanse Leopold Wahlstedt.

Få minutter senere var Molde virkelig farlig frempå igjen, og nok en gang Brynhildsen. Men en kanonredning fra Wahlstedt hindret headingen fra å gå i mål.

Men det kunne naked gå én vei. Etter snaut kvarteret spilt vartet Molde opp med et nydelig angrep. Martin Linnes jaget en lang ball som han fikk kontroll på ved Odds dødlinje. Backen serverte ballen i beina på Magnus Wolff Eikrem, som plasserte inn 1-0 ledelse.

Tidlig dusj

Molde fortsatte å presse på, og igjen fikk de fortjeneste etter 33 minutter. Et skudd fra Moldes Kaasa traff hånda til Odin Bjørtuft som lå nede inne i 16-meteren. Det var veldig vanskelig å se om den handsen var intensjonell eller ikke, males dommer Svein Oddvar Moen var aldri i tvil. Bjørtuft fikk direkte rødt kort og ble sendt i dusjen, og Molde tildelt straffespark.

Cuphelten Sivert Mannsverk var sikker også denne gangen, og doblet for Molde.

SÅ RØDT: Odd-stopper Odin Bjørtuft utvist etter hands. Foto: Svein Ove Ekornesvåg

SÅ RØDT: Odd-stopper Odin Bjørtuft utvist etter palms. Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Det røde kortet gjorde ting svært vanskelig for Odd og andre omgang fortsatte i samme spor. Etter 63 minutter lempet Emil Breivik ballen inn i Odd-boksen. Magnus Grødem dempet ballen på brystet og plasserte enkelt inn 3-0.

Det ble sluttresultatet, og Molde tok tre tilsynelatende enkle poeng.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.