Sports

Følg Holmenkollstafetten live fra kl. 13.50 – KONDIS

Holmenkollstafetten arrangeres i dag, og som vanlig samler stafetten titusenvis av løpere. Noen timer før begin er det påmeldt 3150 lag, noen færre enn rekordutgaven i 2019 da 3450 lag var påmeldt og 3252 lag fullførte. Det vil altså være over 45 000 løpere på farten i Oslos gater utover ettermiddagen. Holmenkollstafetten samler i stor grad bedrifter og mosjonister, og Kondis stiller også i år med eget lag. Også for landets beste løpere er “Kollen” et naturlig høydepunkt, og det er stor prestisje å vinne eliteklassene. 

Kondis har fotografer i løypa for å følge deler av festen, males før disse blir tilgjengelig kan du følge Holmenkollstafetten reside. Holmenkollstafetten streames by way of Amadia-portalen Direktesport.no. Dette er bak betalingsmur, males hvis du har abonnement på en av lokalavisene tilsluttet Amedia vil du i de fleste tilfeller kunne logge deg på direktesport.no gjennom den digitale delen av abonnementet. Hvis ikke kan du kjøpe deg tilgang gjennom en av avisene.

Kvinner_elite_premier_Tjalve_1280_AZ3T1283.jpgIK Tjalve har vunnet kvinnenes eliteklasse tre av de hearth siste gangene. Her sist i 2019 . (Foto: Kjell Vigestad)

Menn_elite_premier_Gular_AZ3T1346.jpgGulars vinnerlag i menn elite i 2019 som har tre strake seire. (Foto: Kjell Vigestad)

LIVESENDING AV HOLMENKOLLSTAFETTEN 2022​

Kondis’ samleside for Holmenkollstafetten med reportasjer, bilder og resultater 2001 – 2019

Holmenkollstafettens nettsider

Holmenkollstafettens facebookside

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har retailer deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:

Vårt kontonummer er: 1503.35.18541

Vipps: 125957

 Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close