Business

Dropper FIFA-serien – Tek.no


På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er related informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dropper FIFA-serien

Brudd med FIFA gir navneskifte for det populære EA-spillet.

FIFA 22.

Ryktene som begynte å svirre allerede i fjor høst er nå bekreftet. Det har blitt knute på tråden mellom spillgiganten EA og det internasjonale fotballforbundet FIFA. Dermed blir FIFA 23, som skal slippes i år, det siste fotballspillet EA utvikler below FIFA-merkevaren.

EA har utviklet fotballspill below FIFA-navnet i nesten 30 år. Det ryktes at FIFA forlangte så mye for rettighetene til navnet at EA ikke ønsket å betale.

I stedet kunne dermed EA denne uken avsløre at deres kommende fotballspill ikke vil heter FIFA 2024 males heller «EA Sport FC». De lover mer informasjon om spillet sommeren 2023.

Spillselskapet benyttet anledningen til å berolige followers som frykter dårligere spill fremover. Ifølge EA er det naked selve FIFA-navnet selskapet ikke lenger vil ha lov til å benytte seg av. Klubber, spillere og ligaer eier de fortsatt rettigheter for.

– Vi har en portfolio med mer enn 19.000 spillere, 700 lag, 100 arenaer og 30 ligaer, skriver EA i et blogginnlegg. De trekker også frem partnerskapet deres med ligaer som Premier League, La Liga, Bundesliga og Serie A, som de melder at de kommer til å fortsette å investere i fremover.

– Alt du elsker med spillene våre kommer til å være en del av EA Sports FC – de samme spillemodusene, ligaene, turneringene, klubbene og fotballspillerne, Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs og Volta.

Dermed burde blir ikke endringen bli særlig mye større enn at du ser et annet navn på tittelskjermen for spillet.

Interessant nok har FIFA annonsert at FIFA 23 ikke blir det siste fotballspillet som bærer deres navn. På sitt nettsted skriver organisasjonen at en annen utvikler allerede har tatt over jobben EA har gjort de siste 30 årene, og at «FIFA 24» blir en realitet.

Den omdiskuterte FIFA-presidenten Gianni Infantino virker kanskje en anelse snurt etter bruddet med EA. Men også helt ekstremt sikker på at folks vil holde seg til «deres» spill. Han siteres på følgende på FIFAs eget nettsted:

– Jeg kan forsikre om at naked det autentiske, ekte spillet som bærer FIFA-navnet vil bli det beste for spillere og fotballfans. FIFA-navnet er den eneste globale og opprinnelige navnet. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 og FIFA 26, og så videre – FIFA-navnet er det som er konstant og det vil alltid bestå og forbli det beste.

Så gjenstår det å se hvor mange spillere som er enige med ham i hvor viktig et navn er.

Før EA slipper sitt første spill below egen merkevare lover spillselskapet å gjøre en god jobb med deres siste FIFA-tittel, som er below utvikling nå. De lover blant annet at spillet vil utnytte den doble VM-sesongen.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.