Sports

Disse representerte Kondis i Holmenkollstafetten – KONDIS

BILDET: Foran f.v: Nina Eriksdatter, Glenn Madland, Hanne Vigander, Anja Vaskin, Fredrik Hildebrand, Anne Søbstad Rye, Berte Søbstad, Marianne Johansen og Ingunn Monsen. Bak f.v.: Øyvind Borgen, Truls Roar Fossbekk, Anders Fossbråten, Anne Woldmo, Tor-Arne Stenhaug, og Kenneth Fagerheim. 

Det var Hanne Vigander som først tok kontakt og lurte på om det ble noe lag, og da Ingunn Monsen tok på seg å hente startnummer og dele ut disse, ble laget meldt på. 

På Kondis sitt lag er det de som melder seg først som får løpe. Det er ikke noe uttak eller krav til prestasjoner. Målet er å ha det morsomt sammen. Noen på laget hadde kneproblemer, andre vondt i en hofte, og en tredje var hjerteoperert i forrige uke og hadde fått beskjed om å ikke anstrenge seg på 6 uker. Da fikk vedkommende en kortere etappe og stilte til begin. 

Etterpå ble det dusjing på Kondiskontoret. Deretter kledde deltakerne seg om for middag på Egon Ullevål.

Mer fra Holmenkollstafetten: Rekorder og dramatikk da Vidar og Gular vant Holmenkollstafetten

RESULTATER A6 – IDEELLE ORGANISASJONER

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har retailer deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:

Vårt kontonummer er: 1503.35.18541

Vipps: 125957

 


 

 Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close